ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 august 2020

 
 

Astăzi, în Moldova și în lume

Radio Europa Liberă [2/07/2020]

 
Astăzi, în Moldova și în lume
     
Astăzi, în Moldova și în lume

La Chișinău temperatura ajunge la 33. Și tot așa o s-o țină vremea până săptămâna viitoare – cel puțin așa anunță meteorologii. La Moscova e mai răcoare: maxima nu trece de 26. La noaptea vor fi 18 grade. La București va fi ca la Chișinău: Soare și 33 de grade. Să răsfoim acum agenda de evenimente interne. Institutul de Politici Publice invită reprezentanții mass-media să urmărească online conferința de presă cu tema: „Prezentarea Barometrului Opiniei Publice pentru iunie 2020”. Parlamentul se întrunește în ședință plenară . Are loc lansarea proiectului „Dezvoltarea abilităților de viață și a comportamentelor sănătoase în rândul elevilor din învățământul profesional tehnic pentru o mai bună pregătire de angajare în câmpul muncii”, implementat de UNFPA Moldova și finanțat de către Austrian Development Agency din fondurile programului Cooperării Austriece pentru Dezvoltare, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării Școala Profesională Nisporeni, în parteneriat cu proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova, anunță Ziua Ușilor Deschise online. Consiliul de Presă din Republica Moldova se întrunește și el în ședință în regim online. Din agenda internaționala să notăm că, la o zi de la preluarea președinției prin rotație a Uniunii Europene, cancelara Germanei Angela Merkel va avea o conferință de presă comună cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă

        Trimite Email
 
„Suntem un stat care s-a născut mort, un stat cu multe dificultăți pe care nicidecum nu le putem (...)
„Suntem un stat care s-a născut mort, un stat cu multe dificultăți pe care nicidecum nu le putem depăși”
„Suntem un stat născut mort, un stat cu multe dificultăți pe care nicidecum nu le putem depăși” (...)
„Suntem un stat născut mort, un stat cu multe dificultăți pe care nicidecum nu le putem depăși” (FOTO/VIDEO)
La sfârșit de săptămână cu Europa Liberă, Valentina Ursu în dialog cu locuitori din Cimișlia și cu (...)
Sinteza zilei
Sinteza zilei
Programul de seară al Europei Libere. Ştiri, interviuri, analize şi comentarii.
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY