ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 august 2020

 
 

Alexandru Slusari: „Constatăm că întreprinderile care au fost închise (...) nu au primit niciun suport de la (...)

Radio Europa Liberă [1/07/2020]

 
Alexandru Slusari: „Constatăm că întreprinderile care au fost închise (...) nu au primit niciun suport de la guvern”
     
Alexandru Slusari: „Constatăm că întreprinderile care au fost închise (...) nu au primit niciun suport de la guvern”

Platforma DA a înregistrat o inițiativă legislativă privind completarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020. Prin acest proiect se propune să fie prevăzută anularea calculului penalităților la achitarea contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii datorate de angajator și a contribuțiilor individuale de asigurări sociale de stat obligatorii, până la 1 decembrie 2020, pentru agenții economici care au avut de suferit în urma pandemiei. Într-un briefing de presă, vicepreședintele Platformei DA și vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari a spus că „La ora actuală constatăm că întreprinderile care au fost închise, din domeniul comerțului nealimentar, din HoReCa, companiile de transport, companiile de textile, o bună parte din companiile din Zonele Economice Libere și alți agenți economici care au suferit în urma restricțiilor pandemice, nu au primit niciun suport de la guvern”.

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă

        Trimite Email
 
Moldova la ora 7
Moldova la ora 7
Ştiri, interviuri, analize. Programul care stabileşte agenda zilei. Programul in care puteți (...)
News
News
Plaja exotică e necesară şi în acest an?
Plaja exotică e necesară şi în acest an?
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY