ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI5 iulie 2020

 
 

14 intervenții ale pompierilor mehedințeni în 24 de ore

Gazeta de Sud [1/07/2020]

 
14 intervenții ale pompierilor mehedințeni în 24 de ore
     
14 intervenții ale pompierilor mehedințeni în 24 de ore

Pompierii mehedințeni au avut, în ultimele 24 de ore, 14 intervenţii: pentru stingerea a trei incendii, salvarea unei persoane surprinse sub un autovehicul, deblocarea ușii unui apartament în interiorul căruia se afla blocată o persoană, dar și pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de nouă persoane cu afecțiuni medicale. Primul incendiu a izbucnit la un autoturism, în municipiul Orșova, ca urmare a unui scurtcircuit electric produs la acesta, cel de-al doilea incendiu s-a manifestat pe o suprafață de cca. 1800 mp la vegetație uscată în localitatea Izvorul Frumos. Incendiu la un depozit de anvelope Ultimul a izbucnit seara trecută la un service auto aflat pe Calea Timişoarei din municipiul  Dr. Tr. Severin. Acesta se manifesta cu flacără violentă și degajare mare de căldură și fum la hale de depozitare, autoturisme și un depozit de anvelope. Pentru localizarea și stingerea incendiului, care s-a manifestat la aprox. 4 hale pentru depozitare produse alimentare și nonalimentare pe o suprafață totală de cca. 340 mp, 360 anvelope auto, 5 autoturisme, camera tehnică cu unelte și scule electrice, au acționat 29 de pompieri cu patru autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale operative și o ambulanță SMURD. Pentru conducerea și coordonarea intervenției, s-a deplasat inspectorul șef și Grupa Operativă a unității, cu o autospecială pentru muncă operativă. Din cauza degajării mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. Două persoane ușor intoxicate cu fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ aflate la locul evenimentului. Tot în cursul zilei de ieri, 30 iunie, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului  Dr.Tr. Severin au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și o autospecială de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud

        Trimite Email
 
Bărbat de 60 de ani, înecat în lacul Tismana
Bărbat de 60 de ani, înecat în lacul Tismana
Un bărbat de 60 de ani din comuna gorjeană Câlnic a fost găsit înecat în lacul Tismana. Trupul (...)
Psiholog din cadrul DGASPC Gorj, depistat cu noul coronavirus
Psiholog din cadrul DGASPC Gorj, depistat cu noul coronavirus
Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a fost depistat cu (...)
Un craiovean de 28 de ani a căzut de la etaj și a murit
Un craiovean de 28 de ani a căzut de la etaj și a murit
Un craiovean de 28 de ani a murit, astăzi, după ce a căzut de la etajul unui bloc de pe Calea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY