ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI5 iulie 2020

 
 

Angajat al Penitenciarului-Spital Rahova, confirmat cu COVID-19

Gazeta de Sud [1/07/2020]

 
Angajat al Penitenciarului-Spital Rahova, confirmat cu COVID-19
     
Angajat al Penitenciarului-Spital Rahova, confirmat cu COVID-19

Un angajat al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova a fost confirmat cu noul coronavirus. ”Vă informăm că un angajat al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate”, a comunicat, miercuri, Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Angajaţii identificaţi contacţi au fost testaţi, rezultatele obţinute fiind negative. ”La nivelul întregului sistem penitenciar, se menţine aplicarea Planului de măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii şi răspândirii infecţiei cu COVID-19 în rândul personalului şi al persoanelor private de libertate. Purtarea echipamentului de protecţie şi păstrarea distanţei de siguranţă în activităţile care presupun interacţiune se implementează în continuare, administraţiile locurilor de deţinere promovând conduita de prevenţie asumată de la debutul contextului epidemiologic”, a adăugat ANP. Potrivit instituţiei, misiunile specifice se realizează în condiţii optime, fără disfuncţionalităţi, iar starea de spirit în rândul persoanelor private de libertate este corespunzătoare.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud

        Trimite Email
 
Bărbat de 60 de ani, înecat în lacul Tismana
Bărbat de 60 de ani, înecat în lacul Tismana
Un bărbat de 60 de ani din comuna gorjeană Câlnic a fost găsit înecat în lacul Tismana. Trupul (...)
Psiholog din cadrul DGASPC Gorj, depistat cu noul coronavirus
Psiholog din cadrul DGASPC Gorj, depistat cu noul coronavirus
Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a fost depistat cu (...)
Un craiovean de 28 de ani a căzut de la etaj și a murit
Un craiovean de 28 de ani a căzut de la etaj și a murit
Un craiovean de 28 de ani a murit, astăzi, după ce a căzut de la etajul unui bloc de pe Calea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY