ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI4 iulie 2020

 
 

18 persoane, între care militari, inculpate pentru trafic de tutun

Gazeta de Sud [1/07/2020]

 
18 persoane, între care militari, inculpate pentru trafic de tutun
     
18 persoane, între care militari, inculpate pentru trafic de tutun

Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un număr de 18 inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, precum şi pentru trafic de tutun. Procurorii militari au dispus, pe 29-30 iunie, reţinerea a 16 dintre inculpaţi, pe o durată de 24 de ore, a transmis, miercuri, Parchetul Militar Bucureşti. Judecătorii de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti au admis propunerea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti şi au dispus măsura arestării preventive faţă de 15 inculpaţi, precum şi măsura arestului la domiciliu pentru o inculpată. Ce spun procurorii militari ”În cauză a fost efectuată o investigaţie penală complexă care s-a soldat cu administrarea unui ansamblu probator din care au rezultat activităţi infracţionale ce au constat în producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare (tutun pentru fumat), deţinerea şi comercializarea acestor produse, în afara unui antrepozit fiscal autorizat, fapte ce au intrat in scopul unui grup infracţional organizat. Gruparea infracţională organizată a acţionat pe raza judeţelor Călăraşi, Ialomiţa, Prahova, Bacău şi municipiul Bucureşti, fiind formată din persoane civile şi cadre militare angajate ale Ministerului Apărării Naţionale, fiind structurată piramidal, pe mai multe paliere, fiecare membru având roluri determinate în cadrul grupului, dar acţionând interdependent, prin alăturarea eforturilor într-un consens ilicit aşa încât toţi membrii grupului au obţinut, în final, foloase patrimoniale ilicite importante”, au mai transmis procurorii. Prejudiciu de un milion de euro Potrivit acestora, liderii grupului infracţional aduceau periodic din Bulgaria cantităţi importante de tutun (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud

        Trimite Email
 
A murit cardiologul gorjean Vasile Brânzan
A murit cardiologul gorjean Vasile Brânzan
A murit medicul gorjean cardiolog Vasile Brânzan. Acesta avea 85 de ani și a lucrat zeci de ani (...)
Contradicțiile lui Trump: Coronavirusul, ba este „99% total inofensiv”, ba este „ciumă teribilă”
Contradicțiile lui Trump: Coronavirusul, ba este „99% total inofensiv”, ba este „ciumă teribilă”
Preşedintele american Donald Trump insistă că strategia sa de combatere a COVID-19 funcţionează, (...)
Coronavirus: OMS raportează un număr record de îmbolnăviri într-o singură zi
Coronavirus: OMS raportează un număr record de îmbolnăviri într-o singură zi
Numărul de noi îmbolnăviri cu Covid-19 la nivel mondial a atins un nivel record, de 212.326 cazuri (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY