ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI3 iulie 2020

 
 

Etapa a patra de relaxare, programată pentru 1 iulie, amânată! Ministrul Nelu Tătaru anunță o săptămână de (...)

ProSport [30/06/2020]

 
Etapa a patra de relaxare, programată pentru 1 iulie, amânată! Ministrul Nelu Tătaru anunță o săptămână de foc
     
Etapa a patra de relaxare, programată pentru 1 iulie, amânată! Ministrul Nelu Tătaru anunță o săptămână de foc

Cea de a patra etapă de relaxare a unor măsuri, programată de la 1 iulie, va fi amânată, a declarat luni seară ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. El a precizat că aceasta este decizia Grupului de suport tehnico-știintific, în condițiile în care în ultimele două săptămâni a crescut semnificativ numărul de noi cazuri de coronavirus, după cea de a treia etapă de relaxare a unor restricții. Se carantinează Litoralul și Valea Prahovei? Care este varianta lansată de Nelu Tătaru, ministrul Sănătății Valul 1 al bolii încă nu este terminat, avertizează Tătaru „A avut loc întâlnirea Grupului de suport tehnico-știintific și s-au evaluat cele două săpămâni, în care am avut o creștere a numărului de cazuri noi, a numărului de cazuri la ATI, a numărului de decese. Propunerile sunt de a amâna noile măsuri de relaxare (n.r. – care ar fi urmat să fie aplicate de la 1 iulie). O parte dintre concetățenii noștri nu au respectat aceste reguli impuse și am văzut o creștere a transmiterii comunitare, dincolo de focarele existente în spitale. S-a decis în Grupul tehnic amânarea celei de a patra etape de relaxare”, a declarat Tătaru, la Digi 24. El a avertizat că urmează „o săptămână de foc”. Se așteaptă să scadă numărul de cazuri în fiecare zi „Noi nu am terminat valul 1 al bolii. Noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe, în care a doua e mai virulentă. Dacă la prima exista un instinct de conservare, acum nu mai există la niște concetățeni de-ai noștri. Ceea ce se întâmplă acum este o recrudescență a nerespectării regulilor”, a afirmat ministrul Sănătății. Tătaru a spus că autoritățile vor putea lua în calcul măsuri de relaxare după o săptămână în care să fie stabilă o scădere a numărului de noi îmbolnăviri: „În perioada următoare, văzând că avem stabilă o săptămână în care scade numărul de cazuri noi și transmiterea comunitară scade și ea, atunci (...)

cititi articolul complet în ProSport

        Trimite Email
 
Jurgen Klopp, scandal după ce a câștigat titlul în Premier League. „Nu știu cine a avut ideea asta. E (...)
Jurgen Klopp, scandal după ce a câștigat titlul în Premier League. „Nu știu cine a avut ideea asta. E proastă!”
Liverpool a câștigat titlul în sezonul 2019 – 2020 din Premier League, iar Jurgen Klopp a făcut (...)
Cum a reacționat LPF după ce arbitrul Iulian Călin a fost depistat cu COVID-19: „Nu se pune problema amânării vreunui (...)
Cum a reacționat LPF după ce arbitrul Iulian Călin a fost depistat cu COVID-19: „Nu se pune problema amânării vreunui meci!” + Cine îl înlocuiește pe asistentul Mircea Grigoriu la partida FCSB – FC (...)
Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a reacționat după ce arbitrul (...)
Glory, cea mai importantă promoție de kickboxing din lume, aproape de faliment! Managerul lui Benny Adegbuyi a fost (...)
Glory, cea mai importantă promoție de kickboxing din lume, aproape de faliment! Managerul lui Benny Adegbuyi a fost concediat!
Glory, cea mai importantă promoție de kickboxing din lume, unde evoluează și românul Benjamin (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY