ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI4 iulie 2020

 
 

Grupul Electrica intră pe piaţa de producţie de energie electrică din surse regenerabile

Agerpres [23/06/2020]

 
Grupul Electrica intră pe piaţa de producţie de energie electrică din surse regenerabile
     
Grupul Electrica intră pe piaţa de producţie de energie electrică din surse regenerabile

Electrica Furnizare S.A., parte a Grupului Electrica, a intrat pe piaţa de producţie de energie electrică din surse regenerabile prin semnarea unui contract de vânzare-cumpărare cu Raylexo Limited şi Long Bridge Management şi Administrare SRL în vederea achiziţionării Parcului Fotovoltaic Stăneşti din judeţul Giurgiu, deţinut de firma Long Bridge Millenium SRL, informează marţi un comunicat al companiei. Cu o capacitate instalată de 7,5 MW şi o capacitate de funcţionare limitată la 6,8 MW, Parcul fotovoltaic Stăneşti este amplasat pe o suprafaţă de 17,5 hectare şi a fost construit în perioada octombrie 2012 - ianuarie 2013, începând să injecteze energie electrică în reţea din luna februarie 2013. "Finalizarea tranzacţiei şi transferul titlului de proprietate asupra părţilor sociale către Electrica Furnizare S.A. sunt supuse îndeplinirii condiţiilor suspensive agreate de părţi, precum şi a formalităţilor relevante. Preţul de cumpărare va fi determinat la data finalizării tranzacţiei, în conformitate cu prevederile contractului de vânzare-cumpărare", se menţionează în comunicat. Achiziţia realizată de Electrica Furnizare S.A., lider pe piaţa de furnizare de energie electrică din România, este un prim pas pentru atingerea obiectivului de dezvoltare pe verticală a Grupului Electrica, prin intrarea pe piaţa de producţie de energie electrică, în special din surse regenerabile. În această tranzacţie, Grupul Electrica a fost asistat de o echipă de consultanţi, condusă de PricewaterhouseCoopers Management Consultants SRL şi Volciuc-Ionescu SPRL. "Extinderea pe lanţul valoric al energiei electrice, în special în zona de producţie din surse regenerabile, reprezintă unul dintre obiectivele importante ale Strategiei Grupului Electrica pentru intervalul 2019-2023. Preconizăm că astfel de achiziţii ne vor ajuta să atingem sinergii (...)

cititi articolul complet în Agerpres

        Trimite Email
 
CITATUL ZILEI
CITATUL ZILEI
"Virtutea este ca o piatră preţioasă: cel mai bine îi stă în simplitate." - Fr.Bacon (...)
Algeria: Preşedintele ţării spune că Algeria aşteaptă scuzele Franţei pentru trecutul său colonial
Algeria: Preşedintele ţării spune că Algeria aşteaptă scuzele Franţei pentru trecutul său colonial
Preşedintele algerian Abdelmadjid Tebboune a declarat sâmbătă că aşteaptă scuze din partea Franţei (...)
SUA: De Ziua Independenţei, preşedintele Trump a acuzat stânga radicală, China şi mass-media
SUA: De Ziua Independenţei, preşedintele Trump a acuzat stânga radicală, China şi mass-media
Preşedintele Donald Trump a celebrat sâmbătă, 4 iulie, sărbătoarea naţională a Zilei Independenţei cu (...)
[Toate articolele din: Agerpres +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY