ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 mai 2020

 
 

COMENTARIU Marius Oprea: Vidanja bogatului în curtea săracului

Mediafax [24/05/2020]

 
COMENTARIU Marius Oprea: Vidanja bogatului în curtea săracului
     
COMENTARIU Marius Oprea: Vidanja bogatului în curtea săracului

O femeie a văzut cum, în spatele blocului său din apropierea Lacului Morii din Bucureşti, un camion cu o cisternă imensă deversa un lichid maroniu, într-un canal săpat în pămînt. Şi a filmat totul: imaginile au ajuns virale nu numai în spaţiul virtual, ci şi la televiziuni, în prime-time. Intervievată, femeia a declarat, sigură pe sine, mai sigură decît Mircea Fechet, secretar de stat de la Ministerul Mediului, invitat şi el în direct, care o tot scălda cu ”situaţia se investighează” şi ”vom constata şi vom informa presa”, că acel canal, deşi secat, are legătură directă cu Lacul Morii, fiind ”loc protejat sanitar”. Aşa apare pe o inscripţie pusă de Apa Nova în apropierea lui, ceea ce arată că face parte din zona de protecţie a apelor lacului.

[cititi articolul complet în Mediafax]

        Trimite Email
 
Comisia Europeană suplimentează la nivelul de 40 de miliarde de euro bugetul pentru tranziţia (...)
Comisia Europeană suplimentează la nivelul de 40 de miliarde de euro bugetul pentru tranziţia ecologică
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Masca, simbolul impus al fricii pandemice
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Masca, simbolul impus al fricii pandemice
Lansarea Crew Dragon, prima navă cu astronauţi, a fost amânată de Space X, din cauza vremii. Următoarea încercare va fi (...)
Lansarea Crew Dragon, prima navă cu astronauţi, a fost amânată de Space X, din cauza vremii. Următoarea încercare va fi sâmbătă
[Toate articolele din: Mediafax +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY