ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 mai 2020

 
 

CTP: Ați auzit vreo teorie a conspirației cu 5G-ul, cu COVID-ul, cu alte absurdități în centrul căreia să se afle Rusia? (...)

Digi24 [22/05/2020]

 
CTP: Ați auzit vreo teorie a conspirației cu 5G-ul, cu COVID-ul, cu alte absurdități în centrul căreia să se afle Rusia? Nu!
     
CTP: Ați auzit vreo teorie a conspirației cu 5G-ul, cu COVID-ul, cu alte absurdități în centrul căreia să se afle Rusia? Nu!

Cristian Tudor Popescu a făcut o scurtă analiză la Digi24 despre actuale teorii ale conspirației care umplu rețelele sociale și mass-media. Gazetarul atrage atenția asupra unui aspect foarte important, neadus în discuție până acum. Și anume că Rusia nu se află în centrul acestor teorii, ci numai Statele Unite și China. „Ați auzit vreodată, ați văzut pe net, sau undeva vreo teorie a conspirației cu 5G-ul, cu COVID-ul, cu alte absurdități în centrul căreia să se afle Rusia?”, întreabă gazetarul. Răspunsul, bine argumentat, îl puteți citi mai jos, sau asculta în materialul video.

[cititi articolul complet în Digi24]

        Trimite Email
 
Femeia care mințit că este amenințată de un bărbat de culoare a fost și ea amenințată. Victima ei: „Acest lucru trebuie să (...)
Femeia care mințit că este amenințată de un bărbat de culoare a fost și ea amenințată. Victima ei: „Acest lucru trebuie să înceteze”
Christian Cooper, bărbatul afro-american care a fost relamat la poliție pentru că i-a cerut unei (...)
Patru copii cu rujeolă din jud. Cluj au și COVID-19
Patru copii cu rujeolă din jud. Cluj au și COVID-19
 Patru copii din comuna Viișoara, județul Cluj, bolnavi de rujeolă, au fost depistați și cu (...)
Banditism juvenil, ziua în amiaza mare: Un băiat de 13 ani a ameninţat şi tâlhărit cinci fete de 14 (...)
Banditism juvenil, ziua în amiaza mare: Un băiat de 13 ani a ameninţat şi tâlhărit cinci fete de 14 ani
Incident șocant, ziua în amiaza mare, în oraşul Brăila. Un băiat în vârstă de 13 a amenințat și (...)
[Toate articolele din: Digi24 +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY