ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 mai 2020

 
 

Curtea de Apel Cahul a amânat pentru 12 iunie examinarea procesului lui Ilan Șor

Radio Europa Liberă [22/05/2020]

 
Curtea de Apel Cahul a amânat pentru 12 iunie examinarea procesului lui Ilan Șor
     
Curtea de Apel Cahul a amânat pentru 12 iunie examinarea procesului lui Ilan Șor

Curtea de Apel Cahul a amânat pentru data de 12 iunie examinarea procesului lui Ilan Șor, ex-primar de Orhei și fost manager al Băncii de Economii, figură-cheie în frauda bancară, conform raportului companiei americane Kroll. Suporterii omului de afaceri devenit politician au protestat vineri în fața Curții de Apel din Cahul. Vorbind într-un megafon, deputata Partidului Șor Marina Tauber a cerut oamenilor să se ridice împotriva guvernării și a președintelui Igor Dodon, pe care îi consideră vinovați de necazurile juridice ale lui Șor. Protestatarii, relativ puțini la număr, păstrau distanța între ei și purtau măști. Dar presa de la Chișinău a observat că deputata Tauber ar fi trebuit la ora protestului să fie în autoizolare la domiciliu, ca toți deputații, după depistarea unui caz de COVID-19 la parlament. Ilan Șor a fost reţinut în mai 2015. În 2017, a fost condamnat la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani. Pedeapsa va intra însă în vigoare doar după ce va deveni definitivă.

[cititi articolul complet în Radio Europa Liberă]

        Trimite Email
 
Un spaţiu perfect pentru Covid-19
Un spaţiu perfect pentru Covid-19
News
News
Sinteza zilei
Sinteza zilei
Programul de seară al Europei Libere. Ştiri, interviuri, analize şi comentarii.
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY