ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI28 mai 2020

 
 

Gândul [7/04/2020]

 
MĂSURI. Gabriela Firea cere testarea tuturor angajaților de la stat care intră în contact cu cetățenii. Inclusiv polițiștii și jandarmii!
     
MĂSURI. Gabriela Firea cere testarea tuturor angajaților de la stat care intră în contact cu cetățenii. Inclusiv polițiștii și jandarmii!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la Antena 3, că ar trebui să înceapă să fie testați toți angajaţii din serviciile de utilitate publică,  chiar dacă nu au simptome și nici nu au […]

[cititi articolul complet în Gândul]

        Trimite Email
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY