ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2020

 
 

Cel mai circulat drum din România, liber în zi de weekend, în timpul stării de urgență. 45 de minute Nistorești – (...)

Libertatea [5/04/2020]

 
Cel mai circulat drum din România, liber în zi de weekend, în timpul stării de urgență. 45 de minute Nistorești – Predeal!
     
Cel mai circulat drum din România, liber în zi de weekend, în timpul stării de urgență. 45 de minute Nistorești – Predeal!

Drumul pe Valea Prahovei era altădată atât de aglomerat încât coada de mașini se întindea pe câteva zeci de kilometri între Predeal și Breaza, iar din Sinaia până în Bușteni nu puteai ajunge în mai puțin de o oră când turiștii se înghesuiau să-și petreacă weekendul la munte. Acum, în perioada stării de urgență (...)

[cititi articolul complet în Libertatea]

        Trimite Email
 
Ministrul Muncii, despre srilankezii abandonați pe Otopeni: „Vor fi cazați aici, în București, până aflăm toate (...)
Ministrul Muncii, despre srilankezii abandonați pe Otopeni: „Vor fi cazați aici, în București, până aflăm toate infomațiile”
Muncitorii din Sri Lanka abandonați ore în șir pe Otopeni au fost cazați în București în această (...)
Saga umilinței continuă. 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, în timp ce autoritățile dau din umeri: „Nu-i (...)
Saga umilinței continuă. 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, în timp ce autoritățile dau din umeri: „Nu-i treaba noastră că s-a închis aeroportul din Sri (...)
Trei săptămâni au stat srilankezii în carantină înainte ca autoritățile botoșănene să scape de ei, (...)
[Toate articolele din: Libertatea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY