ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI10 aprilie 2020

 
 

Clubul din Liga 2 care se laudă că e cu plățile la zi în plină criză creată de coronavirus. ”Nu s-a adus la cunoștința (...)

ProSport [27/03/2020]

 
Clubul din Liga 2 care se laudă că e cu plățile la zi în plină criză creată de coronavirus. ”Nu s-a adus la cunoștința noastră faptul că trebuie să ne taie salariile”
     
Clubul din Liga 2 care se laudă că e cu plățile la zi în plină criză creată de coronavirus. ”Nu s-a adus la cunoștința noastră faptul că trebuie să ne taie salariile”

Suspendarea competițiilor sportive în România, din cauza coronavirusului, va aduce pierderi financiare pentru cluburi, în special pentru cele mici, mai ales din ligile inferioare. Reducerile salariale sunt luate în calcul. Cristian Lupuţ (42 de ani), antrenorul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, spune că la echipa sa, pentru moment, nu s-a pus problema ca jucătorii să primească mai puțin decât sumele menționate în contracte. Antrenorul orădean a spus că oamenii din conducerea Viitorului Pandurii au plătit la timp fotbaliștii, iar, în acest moment, nimeni nu are restanțe de primit. Totuși, în cazul în care Ordonanța de Guvern va fi pusă în practică, Cristian Lupuț a afirmat că aceasta va fi de mare ajutor cluburilor, în special pentru cele din ligile inferioare. Viitorul Pandurii se laudă că e cu plățile la zi în plină criză creată de coronavirus. Lupuț: ”Nu s-a adus la cunoștința noastră faptul că trebuie să ne taie salariile” The post Clubul din Liga 2 care se laudă că e cu plățile la zi în plină criză creată de coronavirus. ”Nu s-a adus la cunoștința noastră faptul că trebuie să ne taie salariile” appeared first on Prosport.

[cititi articolul complet în ProSport]

        Trimite Email
 
„Federația Maghiară a luat o decizie foarte slabă. La ce experiență au ungurii, mă așteptam la o hotărâre mai aproape de (...)
„Federația Maghiară a luat o decizie foarte slabă. La ce experiență au ungurii, mă așteptam la o hotărâre mai aproape de spiritul sportiv”. Flaviu Sâsâeac a vorbit despre marile teme din handbal | (...)
Flaviu Sâsâeac este unul dintre actorii principali de la Turda, de care se leagă ascensiunea (...)
FIFA 20 Career Mode | Cele mai bune carduri pe pozițiile de mijlocaș și atacant stânga
FIFA 20 Career Mode | Cele mai bune carduri pe pozițiile de mijlocaș și atacant stânga
Principalele calități ale unui mijlocaș sau atacant de bandă stângă sunt viteza, pasele și (...)
Shapeshifters vs Birthday Event | Care dintre aceste evenimente este mai popular în rândul (...)
Shapeshifters vs Birthday Event | Care dintre aceste evenimente este mai popular în rândul jucătorilor
Jocul FIFA 20 a fost lansat în Septembrie 2019, iar de atunci cei de la EA SPORTS încearcă să își (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY