ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI10 aprilie 2020

 
 

Un fost jucător de la FCSB și Rapid și-a schimbat identitatea. „Am jucat pe fals!” | EXCLUSIV ProSport (...)

ProSport [27/03/2020]

 
Un fost jucător de la FCSB și Rapid și-a schimbat identitatea. „Am jucat pe fals!” | EXCLUSIV ProSport Live
     
Un fost jucător de la FCSB și Rapid și-a schimbat identitatea. „Am jucat pe fals!” | EXCLUSIV ProSport Live

Robert Niță, fostul atacant al celor de la Oțelul, Rapid și FCSB, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre cariera sa și a dezvăluit cum a ajuns să folosească o altă identitate petru că nu primea legitimația. Robert Niță, fost jucător la Rapid și FCSB, și-a schimbat identitatea ca să poată juca ”Prima echipă pe care o iubești este unde te duce tata prima oară. Am deschis ochii în casa bunicilor lângă stadionul Giulești și vrând nevrând am ajuns simpatizant și apoi suporter. Am început fotbalul la Rapid, la o grupă cu 4 ani mai mare, apoi am luat tramvaiul 41 și am ajuns în Ghencea. Unde o perioadă de timp m-a chemat Busoioc, pentru că Rapid nu-mi dădea legitimația. A trebuit să joc pe fals. Am fost la lotul din Ghencea cu domnul Țiți Dumitriu și Mihai Stoichiță, mă antrenam cu ei, eram junior la Steaua. A fost și Pițurcă principal, tot așa, eram la juniori, făceam parte din lotul echipei mari. Apoi am ajuns la Rapid și a fost bine. Am jucat și împotriva faimoasei echipei a lui Ionuț Chirilă, Dinamo, i-am bătut 2-1. N-am jucat mult în Divizia A, dar am lăsat urme. Lumea își aduce aminte demine, înseamnă că am făcut foarte multe în fobal”, a spus Robert Niță în cadrul emisiunii ProSport LIVE. Cum l-a transferat Mihai Stoica la Oțelul Galați Robert Niță a dezvăluit și cum l-a adus Mihai Stoica la Oțelul Galați, atunci când actualul director sportiv al celor de la FCSB era oficialul grupării din Galați. ”Când jucam în B, a sunat Mihai Stoica de la Oțelul Galați. Am crezut că e o glumă. Nu l-am crezut că e el. M-am întâlnit cu el apoi și m-am dus la Liga 1”. The post Un fost jucător de la FCSB și Rapid și-a schimbat identitatea. „Am jucat pe fals!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on (...)

[cititi articolul complet în ProSport]

        Trimite Email
 
„Federația Maghiară a luat o decizie foarte slabă. La ce experiență au ungurii, mă așteptam la o hotărâre mai aproape de (...)
„Federația Maghiară a luat o decizie foarte slabă. La ce experiență au ungurii, mă așteptam la o hotărâre mai aproape de spiritul sportiv”. Flaviu Sâsâeac a vorbit despre marile teme din handbal | (...)
Flaviu Sâsâeac este unul dintre actorii principali de la Turda, de care se leagă ascensiunea (...)
FIFA 20 Career Mode | Cele mai bune carduri pe pozițiile de mijlocaș și atacant stânga
FIFA 20 Career Mode | Cele mai bune carduri pe pozițiile de mijlocaș și atacant stânga
Principalele calități ale unui mijlocaș sau atacant de bandă stângă sunt viteza, pasele și (...)
Shapeshifters vs Birthday Event | Care dintre aceste evenimente este mai popular în rândul (...)
Shapeshifters vs Birthday Event | Care dintre aceste evenimente este mai popular în rândul jucătorilor
Jocul FIFA 20 a fost lansat în Septembrie 2019, iar de atunci cei de la EA SPORTS încearcă să își (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY