ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI10 aprilie 2020

 
 

Colaje cu gunoaie: cum face artă din ceea ce mulţi dintre noi aruncă un artist din San Francisco

Business Magazin [16/02/2020]

 
Colaje cu gunoaie: cum face artă din ceea ce mulţi dintre noi aruncă un artist din San Francisco
     
Colaje cu gunoaie: cum face artă din ceea ce mulţi dintre noi aruncă un artist din San Francisco

Inspirat de arta japoneză kirigami, lucrări realizate din hârtie tăiată şi împăturită, un artist din San Francisco, Austen Zombres, creează colaje care se disting prin materialele folosite.

[cititi articolul complet în Business Magazin]

        Trimite Email
 
Evadări în vremuri de pandemie
Evadări în vremuri de pandemie
Un magazin de bijuterii e o mină de aur pentru orice femeie. Bine, poate încă o mină de aur, pe (...)
Până când Guvernul Orban se gândeşte la relansarea economică, nemţii îşi trimit avioanele charter în România să-i ducă pe (...)
Până când Guvernul Orban se gândeşte la relansarea economică, nemţii îşi trimit avioanele charter în România să-i ducă pe români înapoi la muncă în Germania. În loc să le dăm de (...)
Platforma care îţi aduce vecinii mai aproape: face legătura între vecinii care au nevoie de ajutor şi persoanele care (...)
Platforma care îţi aduce vecinii mai aproape: face legătura între vecinii care au nevoie de ajutor şi persoanele care pot oferi acest ajutor
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY