ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 februarie 2020

 
 

Gabriela Cristea a scăzut trei măsuri la haine, în câteva luni, dar face eforturi considerabile: „Sunt nervoasă pe (...)

Libertatea [15/02/2020]

 
Gabriela Cristea a scăzut trei măsuri la haine, în câteva luni, dar face eforturi considerabile: „Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e ușor să slăbești!”
     
Gabriela Cristea a scăzut trei măsuri la haine, în câteva luni, dar face eforturi considerabile: „Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e ușor să slăbești!”

De când a declarat război kilogramelor în plus, Gabriela Cristea face eforturi uriașe ca să ajungă la dimensiunile pe care și le dorește. Drept urmare, și-a înjumătățit porțiile de mâncare, iar rezultatele sunt deja miraculoase. Ce spune soțul vedetei despre această schimbare? Pe de-o parte se bucură, pe de (...)

[cititi articolul complet în Libertatea]

        Trimite Email
 
Românul infectat de coronavirus susține că nu s-a întâlnit cu bărbatul italian: ”Nu știu de unde s-au scos chestiile (...)
Românul infectat de coronavirus susține că nu s-a întâlnit cu bărbatul italian: ”Nu știu de unde s-au scos chestiile astea. Toată lumea spune numai prostii”
Primul pacient din România infectat cu noul coronavirus a spus la Antena 3 că nu a intrat nicio (...)
Horoscop 28 februarie 2020. Balanțele fac planuri amănunțite
Horoscop 28 februarie 2020. Balanțele fac planuri amănunțite
Horoscop 28 februarie 2020 – Citește previziunile pentru toate zodiile. Horoscop 28 februarie – (...)
Femeie cu febră, suspectă de coronavirus la Timișoara. A fost o zi în Bergamo și era izolată la (...)
Femeie cu febră, suspectă de coronavirus la Timișoara. A fost o zi în Bergamo și era izolată la domiciliu
O femeie de 50 de ani izolată la domiciliu în Timișoara după o vizită în Italia, în Bergamo, a sunat (...)
[Toate articolele din: Libertatea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY