ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 ianuarie 2020

 
 

LIVETEXT | Adunarea Generală a AMFB. S-a votat: Marian Lumînare – Ilie Ștefan Drăgan 70-32

ProSport [14/01/2020]

 
LIVETEXT | Adunarea Generală a AMFB. S-a votat: Marian Lumînare – Ilie Ștefan Drăgan 70-32
     
LIVETEXT | Adunarea Generală a AMFB. S-a votat: Marian Lumînare – Ilie Ștefan Drăgan 70-32

Marian Lumânare este noul și vechiul președinte de la AMFB. Ora 19:40 S-au numărat voturile. 70 a avut Lumânare, 32 Drăgan și 2 abțineri Ora 18:40 A început votul. Vor vota 120 de reprezentanți ai cluburilor bucureștene. Câștigătorul are nevoie de 61 de voturi pentru a câștiga funcția de președinte. Mulți dintre votanți au părăsit sala. Ora 18:30 Sunt cele 10 minute pentru Marian Lumînare, care prezintă realizările „glorioase” ale mandatului său Ora 18:20 Urmează 10 minute de discurs pentru Ilie Ștefan Drăgan, candidatul-surpriză la aceste alegeri Ora 18:03 Poliția a întocmit proces-verbal pentru că în sală nu au fost lăsați Paul Mincu, avocatul lui Drăgan, și Tudor Iacov, președintele de la Progresul. Alti doi reprezentanți ai unor cluburi din Capitală au semnat pentru că nu au fost prezenți în sală. Ora 17:58 Candidatul exclus de la alegeri, Ilie Ștefan Drăgan, participă la alegeri. Dosarul lui a fost aprobat de Adunarea Generală, după ce o instanță judecătorească i-a dat dreptate azi. Vom avea o luptă Lumânare-Drăgan. Alegerile încep în câteva minute! Ora 17:52 Este circ la Adunarea Generală. Vacarm de nedescris, ședința practic nu se poate ține: toată lumea vociferează! Ora 17:43 Multe parlamentări, ordinea de zi este dată peste cap! Ora 17:28 Ilie Drăgan cere să intre avocatul său. Nu i se permite accesul. Începe scandalul în sală! Ora 17:25 A început ședința! Juristul îi prezintă pe cei din prezidiu. Ora 17:20 Au sosit două echipaje de poliție, conduse de agent Condulescu de la secția 3. Aceștia discută acm cu bodyguarzii! Ora 17:10 Din partea FRF participă Gabriel Bodescu, secretar general-adjunct, trimis al președintelui Răzvan Burleanu. „Poate merge direct la fripturi și la șpriț. Alegerile sunt deja câștigate”, glumeau între ei doi votanți. Ora 17:00 Ședința nu a început încă. Votanții discută între ei și așteaptă sosirea domnului (...)

[cititi articolul complet în ProSport]
        Trimite Email
 
 
În Premier League se joacă la foc automat » Avancronica etapei a XXIV-a și cotele la pariuri sunt (...)
În Premier League se joacă la foc automat » Avancronica etapei a XXIV-a și cotele la pariuri sunt aici!
În Premier League se joacă la foc automat, săptămâna aceasta fiind programată o etapă intermediară. (...)
Dinamo, alegere surprinzătoare. Cine va fi noul căpitan al echipei lui Dusan Uhrin. „Nu știam că este (...)
Dinamo, alegere surprinzătoare. Cine va fi noul căpitan al echipei lui Dusan Uhrin. „Nu știam că este el”
Dinamo pare să-și fi găsit căpitanul, după plecarea lui Dan Nistor la Craiova. Ante Puljic poartă (...)
Mattia Perin, omul care l-a scos din poartă pe Ionuț Radu, a fost pus la zid de italieni după Genoa – Roma! Cum l-a (...)
Mattia Perin, omul care l-a scos din poartă pe Ionuț Radu, a fost pus la zid de italieni după Genoa – Roma! Cum l-a caracterizat La Gazzetta dello Sport
Ionuț Radu și-a pierdut postul de titular la Genoa, dar înlocuitorul românului, Mattia Perin, nu se (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY