ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 februarie 2020

 
 

Escaladarea conflictului Statele Unite - Iran nu a periclitat România sau Europa

Radio Europa Liberă [14/01/2020]

 
Escaladarea conflictului Statele Unite - Iran nu a periclitat România sau Europa
     
Escaladarea conflictului Statele Unite - Iran nu a periclitat România sau Europa

  Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană (fost ministru de externe al României) a declarat, luni seară, într-un interviu televizat, că pe toată perioada crizei dintre Statele Unite și Iran, sistemul de alertare al organizației nu a depășit limitele normale, relatează G4media. România și Europa în general, a subliniat Geoană,  nu au fost supuse riscului „nicio secundă” în timpul crizei, despre care Geoană consideră că a fost depășit.  După conferința de presă de joi, 9 ianuarie a președintelui american  - prima la care Donald Trump a comentat atacurile iraniene cu rachete din Irak – a avut loc și o convorbire telefonică între Trump și Jens Stoltenberg, secretarul general NATO în care s-a discutat despre o posibilă angajare mai mare a Alianței în Orientul Mijlociu. După escaladarea tensiunilor dintre Statele Unite și Iran, ca urmare a atacului iranian cu rachete împotriva a două baze militare irakiene, care găzduiesc militari americani, în România s-a speculat intens că țara ar putea deveni ținta unei replici iraniene. Din cauza bazei militare de la Deveselu, care găzduiește elemente ale scutului american antirachetă, gândit să preîntâmpine atacuri din partea unor state „nesigure” precum Iranul sau Coreea de Nord.

[cititi articolul complet în Radio Europa Liberă]

        Trimite Email
 
Sinteza zilei
Sinteza zilei
Programul de seară al Europei Libere. Ştiri, interviuri, analize şi comentarii.
News
News
Guvernul Chicu aprobă formula de distribuire a profitului Băncii Naționale pentru a micșora datoria de (...)
Guvernul Chicu aprobă formula de distribuire a profitului Băncii Naționale pentru a micșora datoria de stat
Guvernul Chicu a aprobat formula de distribuire a profitului Băncii Naționale (BNM), menit să (...)
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY