ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 februarie 2020

 
 

Iranul a anunțat că va descărca datele din cutiile negre recuperate de la avionul ucrainean prăbușit lângă (...)

Radio Europa Liberă [10/01/2020]

 
Iranul a anunțat că va descărca datele din cutiile negre recuperate de la avionul ucrainean prăbușit lângă Teheran
     
Iranul a anunțat că va descărca datele din cutiile negre recuperate de la avionul ucrainean prăbușit lângă Teheran

Iranul a anunțat că va descărca datele din cutiile negre recuperate de la avionul ucrainean care s-a prăbușit lângă Teheran la începutul acestei săptămâni, ucigând toate cele 176 de persoane la bord, pe fondul sugestiilor occidentale că o rachetă iraniană a fost cauza accidentului. Oficialii aviației civile iraniene, pe 10 ianuarie, au respins vehement afirmațiile occidentale. „Preferăm să descărcăm noi datele din cutiile negre în Iran, iar dacă vom vedea că ele au fost deteriorate, vom căuta ajutor. Un lucru este sigur, acest avion nu a fost lovit de o rachetă”, a adăugat Ali Abedzadeh, șeful agenției iraniene pentru aviație civilă într-o conferință de presă la Teheran. Comentariile lui Abedzadeh au venit la câteva ore după ce Teheranul le-a oferit anchetatorilor ucraineni acces la fragmentele avionului și l-au invitat pe constructorul de avion Boeing și agenția de investigare a accidentelor din SUA să ajute la investigarea cauzelor accidentului. Oleksi Danilov, cel mai înalt oficial al securității din Ucraina, a declarat că dorește ca investigația să se „miște mai repede” și că oficialii ucraineni lucrează pentru ca difuzarea rezultatelor preliminare ale anchetei să se întâmple „cât mai curând posibil”. Un echipaj din rețeaua de televiziune americană CBS a declarat că nu văzut niciun fel de cordon de securitate și nici nu au întâlnit anchetatori atunci când a ajuns la locul accidentului pe 10 ianuarie. „Practic toate piesele avionului au fost scoase ieri, spun localnicii, a scris corespondenta CBS Elizabeth Palmer într-un tweet. Victimele au fost 63 de canadieni, 82 de iranieni, 10 suedezi, 4 afgani, 3 germani și 3 britanici. La bord erau, de asemenea, 11 ucraineni - 9 fiind membri ai echipajului. Oficialii americani, canadieni și britanici au spus de ieri că este „foarte probabil” ca zborul Ukraine International Airlines (UIA) să fi (...)

[cititi articolul complet în Radio Europa Liberă]

        Trimite Email
 
News
News
„Nu-s bani!”: pensiile vor fi indexate de două ori pe an, dar mai modest
„Nu-s bani!”: pensiile vor fi indexate de două ori pe an, dar mai modest
La Chișinău, Parlamentul a votat astăzi pentru a schimba felul cum se formează pensiile. Proiectul (...)
Andrei Năstase, liderul PPDA, a spus că este gata să candideze la prezidențiale
Andrei Năstase, liderul PPDA, a spus că este gata să candideze la prezidențiale
Andrei Năstase, liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, a declarat la TV8 că este gata (...)
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY