ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 ianuarie 2020

 
 

Replica lui Donald Trump la atacurile Iranului: 'Cât timp sunt preşedintele Statelor Unite, Iran nu va avea o armă (...)

B1 Tv [8/01/2020]

 
Replica lui Donald Trump la atacurile Iranului: 'Cât timp sunt preşedintele Statelor Unite, Iran nu va avea o armă nucleară. Impunem noi sancţiuni Iranului'. Solicitarea pe care o va face către NATO (VIDEO)
     
Replica lui Donald Trump la atacurile Iranului: 'Cât timp sunt preşedintele Statelor Unite, Iran nu va avea o armă nucleară. Impunem noi sancţiuni Iranului'. Solicitarea pe care o va face către NATO (VIDEO)

Într-un discurs televizat, miercuri seara, preşedintele american Donald Trump a anunţat impunerea de noi sancţiuni economice Iranului, ca răspuns la atacul efectuat de Teheran asupra poziţiilor americane din Irak,...

[cititi articolul complet în B1 Tv]
        Trimite Email
 
 
Fostul șef al parchetului anticorupție de la Chișinău rămâne în arest: Curtea de Apel a respins solicitarea lui Viorel (...)
Fostul șef al parchetului anticorupție de la Chișinău rămâne în arest: Curtea de Apel a respins solicitarea lui Viorel Morari
Judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău au respins luni atât demersul procurorilor cât și a (...)
INCENDIAR! SOȚII CEAUȘESCU, apariție BOMBĂ la metroul din Moscova! Și-au făcut cruce când i-au văzut împreună (...)
INCENDIAR! SOȚII CEAUȘESCU, apariție BOMBĂ la metroul din Moscova! Și-au făcut cruce când i-au văzut împreună (FOTO)
O imagine uluitoare a apărut la una dintre stațiile de metrou moscovite! Nu mică le-a fost mirarea (...)
Surpriză! Când pică Paștele în 2020
Surpriză! Când pică Paștele în 2020
Când pică Paștele în 2020. Anul acesta, sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos se sărbătorește pe (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY