ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 februarie 2020

 
 

Recomandările de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019

Radio Europa Liberă [31/12/2019]

 
Recomandările de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019
     
Recomandările de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019

Doamnelor și domnilor, bine v-am găsit la obișnuitele recomandări de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019, în domeniile jazz, world, electro pop și hip - hop. La microfon Lucian Ștefănescu începem cu „The Day The Sun Came”, de pe albumul The Sun al cântărețului hip-hop american Raashan Ahmad, acompaniat de Keren ANN, la ghitară și voce. Un cântec despre rădăcini, despre o plecare (încetarea din viață a mamei lui Ahmad) și despre o sosire (nașterea fiului său. Vor urma în ordine „My Love Is Burning”, Down, cu Skinny Pelembe și „Tobelittle” a cântăreței norvegiene Hanne Hukkelberg. La microfon Lucian Ștefănescu, vă reamintesc că ascultați recomandări de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019, în domeniile jazz, world, electro pop și hip - hop. Intrăm în secțiunea de i a emisiunii cu piesa „Siren!” a trupei britanice Ishmael Ensemble, după care vom asculta alte două trupe britanice, Ill Considered cu „Liquid science” și „London's Burning” în interpretarea grupului condus de tubistul Theon Cross. Încheiem recomandărirl de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019, în domeniile jazz, world, electro pop și hip - hop cu două piese world, „Din Raat”, a muzicianului indian Lifafa, și „The Horror” cu trupa anglo-etiopiană The Sorcerers. Emisiunea noastră se încheie aici, vă reamintesc că ați ascultat recomandările de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019 în domeniile jazz, world, electro pop și hip - hop. Lucian Ștefănescu văr mulțumește pentru atenție și vă urează la mulți (...)

[cititi articolul complet în Radio Europa Liberă]

        Trimite Email
 
Sinteza zilei
Sinteza zilei
Programul de seară al Europei Libere. Ştiri, interviuri, analize şi comentarii.
News
News
Primul caz de coronavirus în România. Situația la zi în lume
Primul caz de coronavirus în România. Situația la zi în lume
În România, apariția primului caz confirmat de coronavirus a făcut ca președintele Klaus Iohannis să (...)
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY