ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2020

 
 

Realitatea Vâlceană [7/12/2019]

 
ATENȚIE! Comerț cu jucării contrafăcute, depistat de polițiștii vâlceni!
     
ATENȚIE! Comerț cu jucării contrafăcute, depistat de polițiștii vâlceni!

ACȚIUNE PENTRU DEPISTAREA DE PRODUSE CONTRAFĂCUTE Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat în perioada 05/06 decembrie a.c. verificări la agenții economici de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, a municipiului Drăgășani și a orașului Bălcești. Scopul acțiunii desfășurate a fost de a preveni și de a combate comerțul ilegal de jucării și produse pentru copii, contrafăcute. Au fost verificați 15 operatori economici, iar în urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 și O.U.G. 28/1999 republicată, în valoare de 16.500 lei, fiind confiscată totodată și suma de 780 lei, reprezentând venituri nefiscalizate. De asemenea, la un operator economic de pe raza municipiului Drăgășani a fost constatată o infracțiune prevăzută de Legea 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice, fiind indisponibilizate 72 de jucării, în valoare de peste 1400 lei, pentru care există o alertă la nivel european, în sensul că acestea ar reprezenta un risc pentru sănătatea copiilor. Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Vâlcea.

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY