ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2020

 
 

Realitatea Vâlceană [6/12/2019]

 
ROMÂNIA, în GRUPELE PRINCIPALE ale CM DE HANDBAL FEMININ din JAPONIA!
     
ROMÂNIA, în GRUPELE PRINCIPALE ale CM DE HANDBAL FEMININ din JAPONIA!

Vineri, 6 decembrie 2019, Naționala de handbal feminin a României a câștigat în ultimele secunde meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. Tricolorele s-au impus, cu 28-27, în fața selecționatei Ungariei, care a condus aproape toată partida! Toți românii, iubitori ai sportului, au așteptat cu sufletul la gură: Cristina Neagu a transformat o lovitură de la 7 metri, obținută de Pristavița, astfel că România a reușit să obțină victoria la limită!!! Naționala noastră va merge fără niciun punct în grupa principală deoarece, așa cum știm, din păcate, a pierdut partidele cu Spania și Muntenegru, deja calificate. #2019WorldWomensHandballChampionship Victorie și calificare în grupele principale ! Felicitări întregii echipe a României și, evident, jucătoarelor SCM Râmnicu Vâlcea prezente la naţionala României: Yuliya DUMANSKA, Cristina FLORICA, Mădălina ZAMFIRESCU, Raluca BĂCĂOANU şi Diana CIUCĂ. Naţionala României va merge fără niciun punct în grupa principală, pentru că a pierdut partidele cu Spania şi Muntenegru, echipe deja calificate în Main Round. De la startul Mondialului, România a pierdut cu Spania (16-31), a învins Senegal (29-24), a bătut Kazahstan (22-20) și a pierdut cu Muntenegru (26-27). Mult succes în grupele principale!

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY