ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2020

 
 

Realitatea Vâlceană [5/12/2019]

 
Bucuria copiilor: Moș Nicolae a ajuns în centrul Râmnicului!
     
Bucuria copiilor: Moș Nicolae a ajuns în centrul Râmnicului!

“Decembrie Magic” în Râmnicu Vâlcea! Primarul Mircia Gutău, viceprimarii Eusebiu Vețeleanu și Carmen Preda, precum și reprezentanți ai administrației publice locale au fost prezenți în ajunul Sfântului Nicolae la Târgul de Crăciun “Decembrie Magic” și au înmânat fiecărui copil un dar din partea lui Moș Nicolae, bucurându-se împreună de spectacolele specifice sărbătorilor de iarnă. De asemenea, și în acest an atât preșcolarii și elevii din ciclul primar cât și copiii din centrele de plasament vor primi la serbări sau alte festivități organizate în școli sau grădinițe cadouri din partea Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea.

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY