ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 decembrie 2019

 
 

Profeție APOCALIPTICĂ! IATĂ CINE va fi DIRECT AFECTAT!

B1 Tv [30/11/2019]

 
Profeție APOCALIPTICĂ! IATĂ CINE va fi DIRECT AFECTAT!
     
Profeție APOCALIPTICĂ! IATĂ CINE va fi DIRECT AFECTAT!

Supranumit „Părintele Ardealului”, Arsenie Boca a fost cunoscut mai ales pentru harul cu care reușea să ajute oamenii aflați la nevoie, dar și pentru faptul că a făcut o serie de profeții cutremurătoare...

[cititi articolul complet în B1 Tv]
        Trimite Email
 
 
Exit Poll: Conservatorii britanici se îndreaptă spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris (...)
Exit Poll: Conservatorii britanici se îndreaptă spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, încărcat cu o victorie istorică și o majoritate confortabilă pe final de (...)
Conservatorii se îndreaptă spre o victorie răsunătoare la alegerile naționale din Marea Britanie, (...)
Radu Banciu, despre conflictul intern din USR: „O veste absolut minunată. Dan Barna, acest sinistru personaj care a (...)
Radu Banciu, despre conflictul intern din USR: „O veste absolut minunată. Dan Barna, acest sinistru personaj care a pus mâna pe partid” (VIDEO)
Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, scandalul momentului (...)
Scandalul din USR atinge noi dimensiuni. Mai mulți membri au organizat un protest mut la sediul central, joi seară, (...)
Scandalul din USR atinge noi dimensiuni. Mai mulți membri au organizat un protest mut la sediul central, joi seară, și își anunță prezența și vineri
Scandalul de la USR capătă noi proporții. Mai mulți membri s-au strâns, joi seară, în fața sediului (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY