ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI6 decembrie 2019

 
 

În Franța protestatarii au marcat un an de la începerea demonstrațiilor antiguvernamentale ale „vestelor (...)

Radio Europa Liberă [16/11/2019]

 
În Franța protestatarii au marcat un an de la începerea demonstrațiilor antiguvernamentale ale „vestelor galbene”
     
În Franța protestatarii au marcat un an de la începerea demonstrațiilor antiguvernamentale ale „vestelor galbene”

La Paris, poliția franceză a folosit jeturi de apă și gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe protestatarii care au marcat un an de la începerea demonstrațiilor antiguvernamentale ale „vestelor galbene”. În sudul Parisului, protestatari cu fețele acoperite au vandalizat sediul unei bănci, HSBC, au dat foc lăzilor de gunoi, au construit baricade și au aruncat în polițiști cu pietre din pavaj și sticle. Poliția a spus că a reținut peste 33 de oameni. Protestele „vestelor galbene” numite așa după vestele fluorescente pe care sunt obligați să le poarte în mașină automobiliștii au fost declanșate de planurile de a introduce o taxă pentru combustibil ca metodă de reducere a emisiilor nocive, dar s-au transformat într-o revoltă contra președintelui Emmanuel Macron. 

[cititi articolul complet în Radio Europa Liberă]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY