ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI6 decembrie 2019

 
 

Aproximativ 250.000 de oameni au participat astăzi la o demonstrație la Praga împotriva premierului Andrej (...)

Radio Europa Liberă [16/11/2019]

 
Aproximativ 250.000 de oameni au participat astăzi la o demonstrație la Praga împotriva premierului Andrej Babiš
     
Aproximativ 250.000 de oameni au participat astăzi la o demonstrație la Praga împotriva premierului Andrej Babiš

Aproximativ 250.000 de oameni au participat astăzi la o demonstrație la Praga împotriva premierului Andrej Babiš, în ajunul împlinirii a 30 de ani de la Revoluția de Catifea. A fost al doilea protest masiv anti-Babiš din ultima jumătate de an, la care au venit protestatari din toată Cehia, la apelul unui grup de activiști întitulat „Un milion de clipe pentru democrație”. Protestatarii cred că miliardarul populist care este acuzat de fraude cu fonduri europene și conflict de interese, reprezintă un pericol pentru democrația cehă. Babiš spune că nu a gre;it cu nimic și că nu are motive să demisioneze. Printre vorbitorii de la protest s-au numărat și foști disidenți care au vorbit la demonstrațiile din 1989, spunând astăzi că atât Babiš, cât și președintele ceh Miloš Zeman nu sunt apți de funcțiile deținute.

[cititi articolul complet în Radio Europa Liberă]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY