ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2019

 
 

Impact în Gorj [10/11/2019]

 
Vezi cine a solicitat urna mobilă pentru votul din 10 noiembrie!
     
Vezi cine a solicitat urna mobilă pentru votul din 10 noiembrie!

Aproximativ 1000 de gorjeni au votat folosind urna mobilă. Cu drept de vot dar fără posibilitatea de a merge fizic la secția de votare, cetățenii au avut ocazia să-și exprime opțiunea politică prin intermediul urnei mobile. Cei mai activi ca și votanți au fost persoanele condamnate. Biroul electoral județean a primit mai multe cereri prin care se solicita utilizarea urnei mobile. Astfel instrumentul de vot a ajuns în ziua sufragiului atât la unitățile medicale cât și la Penitenciarul din Târgu Jiu. „Sâmbătă, între orele 18.00-20:00 s-au putut depune la secțiile de votare aceste cereri pentru urna mobilă. În județul Gorj s-au depus 929 de cereri cele mai multe la Penitenciarul Târgu Jiu, 200, dar, la fel de multe și la spitalele din județ, în special la unitatea de pe Tudor Vladimirescu și Spitalul 700”, a declarat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al BEJ Gorj. Articolul Vezi cine a solicitat urna mobilă pentru votul din 10 noiembrie! apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY