ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2019

 
 

Impact în Gorj [10/11/2019]

 
Două societăți din Târgu Jiu au fost amendate pentru că vindeau băuturi alcoolice lângă secțiile de votare
     
Două societăți din Târgu Jiu au fost amendate pentru că vindeau băuturi alcoolice lângă secțiile de votare

Doi agenți economici din municipiul Târgu Jiu au fost sancționați contravențional de către polițiștii locali, cu amendă în valoare de 1.500 lei, pentru nerespectarea interdicției de a comercializa băuturi alcoolice în apropierea secțiilor de votare. În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 370 din 2004 pentru alegerea Președintelui României, în ziua votului, sunt interzise comercializarea și consumul de băuturi alcoolice, pe o rază de 500 de metri față de sediul secțiilor de votare. Prima societate amendată comercializa băuturi alcoolice în zona Paralela 45, iar cea de-a doua în zona Victoria, la 100 m, respectiv 150 m, de secția de votare din zonă. Articolul Două societăți din Târgu Jiu au fost amendate pentru că vindeau băuturi alcoolice lângă secțiile de votare apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY