ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 noiembrie 2019

 
 

Impact în Gorj [10/11/2019]

 
Membră în comisia de votare, fotografiată în timp ce dormea cu capul pe masă
     
Membră în comisia de votare, fotografiată în timp ce dormea cu capul pe masă

O femeie care a făcut parte dintr-o comisie de la o secție de votare din municipiul Târgu Jiu a fost fotografiată în timp ce dormea cu capul pe masă chiar în timpul procesului de vot. Fotografia a fost postată pe Facebook, alături de următorul mesaj: „Pentru 1.700 de lei merită să dormi“. Este vorba de o secție amenajată la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu“ din Târgu Jiu. „Dormea și când am intrat, și când am plecat, după ce am votat. Dormea profund. Colegul cu listele zâmbea când am făcut poza. E situația generalizată în toată țară, bugetari plătiți degeaba din taxele noastre. De aceea am pus și poza, pare incredibil. Era ora 13,00“, a declarat pentru Mediafax persoana care publicat postarea. În Gorj, au fost amenajate 331 de secții de votare. Aproape 300.000 de gorjeni au fost pe listele de alegători. Articolul Membră în comisia de votare, fotografiată în timp ce dormea cu capul pe masă apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY