ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 noiembrie 2019

 
 

Impact în Gorj [10/11/2019]

 
O persoană în scaunul cu rotile din Gorj a votat pe genunchi
     
O persoană în scaunul cu rotile din Gorj a votat pe genunchi

Robert Gavrilescu, persoană aflată în scaunul cu rotile, a reușit să voteze cu dificultate la secţia din satul Buduhala, comuna Teleşti, din cauza faptului că nu a existat o rampă de acces. Acesta a fost ajutat de soţia să intre în secţia de votare. „A fost destul de greu, pentru că a trebuit să urc cu căruciorul câteva trepte. M-a ajutat soţia, pentru că, altfel, nu aş fi putut vota. Am tot semnalat această problemă  de mult timp, deoarece eu aici votez mereu, dar nu s-au luat măsuri. Şi la aceste alegeri, situaţia este neschimbată“, a spus Robert. Acesta a întâmpinat probleme şi în cabina de vot: „Acea masă pe care trebuie să pui buletinul de vot pentru a vota este prea sus pusă şi nu pot ajunge la ea. Trebuie să votezi pe genunchi sau să pui cumva buletinul pe perete ca să pot aplica ştampila“. Apostrofat de o polițistă Robert Gavrilescu s-a fotografiat în faţa secţiei de votare cu buletinul pe care a fost aplicat un autocolant. Acesta a dorit să arate că a reușit să-și exprime dreptul de a vota, cu toate că secţia nu este adaptată. Robert a spus că o poliţistă care se ocupă cu ordinea la secţia de votare din Buduhala l-a: „Mi-a spus că nu am voie să fac fotofrafii în incinta secţiei de votare. I-am explicat că vreau să arăt că am votat, în ciuda greutăţilor. Mi-a cerut să şterg fotografia din telefon, pentru că este ilegal. Eu doream să demarez o campanie pe Faceboook cu privire la secţiile neamenajate. I-am explicat că eu nu fotografiez buletinul de vot, ci propria carte de identitate“. Poliția face verificări Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a precizat că nu este interzisă fotografierea în afara secţiei de votare şi că aspectele semnalate vor fi verificate: „Aspectele semnalate vor fi verificate de poliţişti din cadrul Compartimentului de Control Intern“. Articolul O persoană în scaunul cu rotile din Gorj a (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY