ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 noiembrie 2019

 
 

Impact în Gorj [10/11/2019]

 
Pentru ce au votat și ce a ieșit!
     
Pentru ce au votat și ce a ieșit!

Politicienii gorjeni au fost  printre primii alegători care au ajuns la urne. Din declarațiile făcute toți, fără excepție, au votat pentru binele țării, fiecare folosind propriul limbaj de partid. Cu gânduri la o Românie  normală, puternică și respectată, educată sau dezvoltată, liderii politici au mizat până la ultimul vot că persoană susținută de ei este cea în măsură să preia frâiele țării. În urma votului exprimat de români în turul doi va merge actualul președinte Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. „Matinal” este unul dintre cuvintele care îl caracterizează perfect pe fostul lider PSD, Florin Cârciumaru. După deviza „treaba bună se face de dimineață”, tot așa, fostul primar a fost printre primii alegători ajunși la urnă. “Am votat cu inima pentru ca România să aibă un președinte care crede în oameni și în Constituție. Am votat cu încredere, cu speranța și cu dorința de a avea o țară puternică și respectată în Europa, în lume. Sper ca, după cele două tururi de scrutin, România să devină o țară unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile noului președinte. Respect și încredere pentru poporul român, asta îmi doresc de la viitorul președinte al României!”, a declarat Florin Cârciumaru după vot. Liderul PSD Gorj, Mihai Weber a pus ștampila cu gândul la bunăstarea românilor.“Am votat cu toată responsabilitatea pentru un președinte care să reprezinte România cu demnitate și mândrie, care să nu mai accepte ca România să fie tratată ca o țară de mâna a doua. Nu în ultimul rând, am votat împotriva austerității și pentru bunăstarea românilor”, a declarat Mihai Weber. Președintele Consiliului Județean și-ar dori mai degrabă binele județului, județ pe care îl conduce.” Am votat cu speranța de mai bine pentru această tară. “Am votat pentru un om care a făcut bine țării și gorjenilor. Avem nevoie de un om care să lupte pentru tara și pentru Gorj, pentru că (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY