ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2019

 
 

Impact în Gorj [10/11/2019]

 
Sute de târgujieni au depus cereri pentru acordarea ajutorului pentru căldură
     
Sute de târgujieni au depus cereri pentru acordarea ajutorului pentru căldură

Peste 600 de solicitări au fost depuse, până în prezent, de locuitorii municipiului Târgu pentru a obține ajutorul de căldură. Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, spune că din numărul total de solicitări, peste 90 sunt pentru sistemul de încălzire solid: „Până în prezent, la Direcția de Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu au fost depuse 631 de cereri, dintre care 93 sunt pentru încălzirea cu combustibil solid. Solicitările se primesc la Cluburile vârstei a treia din străzile Olteniței, Mioriței și din zona Debarcader și se depun pe toată perioadă sezonului rece“. 1.400 de târgujieni au beneficiat de ajutoare în iarna trecută Anul trecut, în sezonul rece, aproximativ 1.400 de târgujieni au beneficiat de aceste subvenții la încălzire. Subvenţiile pentru încălzirea locuinţei se acordă pe o perioadă de 5 luni, din luna noiembrie și până în martie, pe bază de cerere însoțită de actele doveditoare privind componența familiei şi veniturile acesteia. Ajutorul se acordă pentru consumatorii de energie termică în sistem centralizat, energie electrică, gaze naturale şi lemne, cărbuni, combustibili petrolieri. Solicitanţii trebuie să nu depășească anumite venituri pe membru de familie: până la 1.082 de lei pentru persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat; până la 786 de lei pentru familiile care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat; până la 615 lei pentru familiile şi persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, lemne, cărbuni și combustibili petrolieri sau energie electrică. În vederea acordării ajutoarelor pentru încălzirea locuinței, autorităţile publice locale vor face anchete sociale, atât la sesizare, cât şi din oficiu. Articolul Sute de târgujieni au depus cereri pentru (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]




        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY