ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2019

 
 

Impact în Gorj [10/11/2019]

 
Fostul director al Direcției Agricole Gorj, condamnat la închisoare cu executare pentru luare de mită
     
Fostul director al Direcției Agricole Gorj, condamnat la închisoare cu executare pentru luare de mită

Dan Tănăsescu, fostul director al Direcției Agricole Gorj, a fost condamnat la 3 ani și o lună de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, dar și fals în declarații, ambele în formă continuată. Acesta și-a recunoscut faptele, în speranța că va scăpa de închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat. „Admite cererea de judecare a cauzei potrivit procedurii simplificate, conform dispoziţiilor art. 374 alin. 4 raportat la art. 375 C.pr.pen. formulată de inculpatul Tănăsescu Dan. (…) Condamnă pe inculpatul TĂNĂSESCU DAN, la: – 3 ani (trei ani) închisoare şi 20.000 lei amendă corespunzătoare unui număr de 200 zile amendă potrivit disp. art. 62 alin. 1 şi 2 raportat la art. 61 alin. 4 lit. c C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată (patru acte materiale). În baza art. 67 alin. 1 şi 2 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi g C.pen. pe o durată de 3 ani. În baza art. 65 alin. 1 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi g C.pen. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 63 C.pen. În baza art. 326 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 375 şi art. 396 alin. 10 C.pr.pen., condamnă acela?i inculpat la: – 3 luni (trei luni) închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declarații în formă continuată (trei acte materiale). În baza art. 38 alin. 1, 39 alin. 1 lit. b C.pen. aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care se adaugă sporul de 1/3 din pedeapsa de 3 luni închisoare, respectiv o lună închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani şi o lună (trei ani şi o lună) închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY