ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2019

 
 

Impact în Gorj [10/11/2019]

 
Gorjenii out din Guvern! Vezi cine și-a dat demisia!
     
Gorjenii out din Guvern! Vezi cine și-a dat demisia!

Gorjenii din fruntea Guvernului au plecat acasă. Nu toți, însă, noul premier nu a terminat de semnat eliberările din funcție. Noul premier Ludovic Orban semnează la foc automat deciziile de eliberare din funcție a secretarilor de stat, subsecretari  şi consilieri. Printre cei trimiși acasă se numără și gorjenii Andrei Petrişor Maioreanu (secretar de stat Ministerul Energiei) şi Mihai Alexandru Gherghe (secretar de stat Ministerul Culturii) dar și Ciprian Florescu (secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului). În noul Guvern nu se mai regăsește nici Toni Mihail Greblă care a apucat să-și dea demisia. „La data de 8 noiembrie, domnul Toni Greblă se eliberează, la cerere, din funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Începând cu data prevăzută la art. 1, domnul Antonescu Tănase se numeşte în funcţia de secretar de stat al Guvernului, cu rang de ministru”, arată decizia publicată în Monitorul Oficial. Vișan rămâne?! Singurul rămas pe baricate este secretarul de stat Doru Vișan din Ministerul Energiei. De altfel este de înțeles situația, din moment ce noul ministrul al Energiei, Virgil Popescu, înainte de a intra la audieri, în Parlament, a aflat situația energiei românești chiar de la secretarul de stat care are rădăcini în Gorj. De la instalarea Cabinetului Orban, premierul a semnat decizii de eliberare din funcţie a unui număr de aproximativ 80 de persoane care aveau posturi de secretari de stat, subsecretari de stat şi consilieri de stat. Articolul Gorjenii out din Guvern! Vezi cine și-a dat demisia! apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY