ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 noiembrie 2019

 
 

Femeile nu mai au voie să poarte ochelari la birou, în această țară. S-a iscat un scandal uriaș

Libertatea [8/11/2019]

 
Femeile nu mai au voie să poarte ochelari la birou, în această țară. S-a iscat un scandal uriaș
     
Femeile nu mai au voie să poarte ochelari la birou, în această țară. S-a iscat un scandal uriaș

Angajatele din mai multe domenii de activitate au primit interdicția de a purta ochelari la birou, iar acest lucru a determinat o amplă dezbatere în Japonia, țara unde s-a luat această măsură. Câteva publicaţii locale de ştiri au scris că anumite companii le-au „interzis” angajatelor să poarte ochelari (...)

[cititi articolul complet în Libertatea]
        Trimite Email
 
 
Motivul incredibil pentru care o navetistă din Marea Britanie a fost amendată în tren, deși plătise 7.000 de euro pe un (...)
Motivul incredibil pentru care o navetistă din Marea Britanie a fost amendată în tren, deși plătise 7.000 de euro pe un abonament
O femeie din Marea Britanie, care face zilnic naveta cu trenul, avea abonament valabil în (...)
Klaus Iohannis, despre cum ar putea influența prezența la vot lipsa dezbaterii cu Viorica Dăncilă. „Românii sunt foarte (...)
Klaus Iohannis, despre cum ar putea influența prezența la vot lipsa dezbaterii cu Viorica Dăncilă. „Românii sunt foarte interesaţi”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, la Bistriţa, că nu crede că lipsa unei dezbateri cu (...)
[Toate articolele din: Libertatea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY