ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 octombrie 2019

 
 

Cum a reuşit Viorica Dăncilă să aducă înapoi în partid parlamentarii fugiţi la Ponta. Promisiuni cu funcţii şi locuri în (...)

Libertatea [9/10/2019]

 
Cum a reuşit Viorica Dăncilă să aducă înapoi în partid parlamentarii fugiţi la Ponta. Promisiuni cu funcţii şi locuri în filiale, înainte de moţiune
     
Cum a reuşit Viorica Dăncilă să aducă înapoi în partid parlamentarii fugiţi la Ponta. Promisiuni cu funcţii şi locuri în filiale, înainte de moţiune

Doi parlamentari care au părăsit PSD, în urmă cu o săptămână, s-au întors în PSD cu o zi înainte de moţiunea de cenzură. Potrivit unor surse, aceştia au primit promisiunea unor funcţii. Viorica Dăncilă a dus negocieri om la om, în Parlament, cu cei nemulţumiţi, fie de la Pro România, ALDE sau independenţi. Miza (...)

[cititi articolul complet în Libertatea]
        Trimite Email
 
 
Ieri nu era convins că a greșit, acum recunoaște. Teodorovici i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: „A fost (...)
Ieri nu era convins că a greșit, acum recunoaște. Teodorovici i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: „A fost un dialog care nu mă reprezintă”
Eugen Teodorovici a anunțat pe Facebook că i-a cerut scuze jurnalistei de la B1.ro, la o zi după (...)
Horoscop 14 octombrie 2019. Gemenii au parte de momente intense
Horoscop 14 octombrie 2019. Gemenii au parte de momente intense
Horoscop 14 octombrie 2019. Gemenii au parte de o zi cu momente intense, la fel și leii. Citește (...)
A luat o copilă de 11 ani de sub nasul familiei și a batjocorit-o. Părinții erau prea beți ca să înțeleagă ce se (...)
A luat o copilă de 11 ani de sub nasul familiei și a batjocorit-o. Părinții erau prea beți ca să înțeleagă ce se petrece!
O fată de 11 ani a dispărut vineri de acasă, din localitatea Sălătrucu, din județul Argeș. (...)
[Toate articolele din: Libertatea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY