ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 octombrie 2019

 
 

Adriana Nedelea LA FIX | În condițiile rutiere de azi, nu din promisiuni, putea fi evitat accidentul cu 10 morți (...)

Libertatea [7/10/2019]

 
Adriana Nedelea LA FIX | În condițiile rutiere de azi, nu din promisiuni, putea fi evitat accidentul cu 10 morți din Ialomița? Titi Aur, expert în conducere defensivă, răspunde
     
Adriana Nedelea LA FIX | În condițiile rutiere de azi, nu din promisiuni, putea fi evitat accidentul cu 10 morți din Ialomița? Titi Aur, expert în conducere defensivă, răspunde

15 copii sunt de sâmbătă orfani de mamă, după moartea celor opt femei care se aflau în microbuzul zdrobit de camion. Două dintre femei aveau câte 3 copii. În comuna Munteni-Buzău au ajuns 8 sicrie. Tânăra de 19 ani internată la spitalul Bagdasar Arseni este în stare critică. Este cea mai mare tragedie (...)

[cititi articolul complet în Libertatea]
        Trimite Email
 
 
Ieri nu era convins că a greșit, acum recunoaște. Teodorovici i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: „A fost (...)
Ieri nu era convins că a greșit, acum recunoaște. Teodorovici i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: „A fost un dialog care nu mă reprezintă”
Eugen Teodorovici a anunțat pe Facebook că i-a cerut scuze jurnalistei de la B1.ro, la o zi după (...)
Horoscop 14 octombrie 2019. Gemenii au parte de momente intense
Horoscop 14 octombrie 2019. Gemenii au parte de momente intense
Horoscop 14 octombrie 2019. Gemenii au parte de o zi cu momente intense, la fel și leii. Citește (...)
A luat o copilă de 11 ani de sub nasul familiei și a batjocorit-o. Părinții erau prea beți ca să înțeleagă ce se (...)
A luat o copilă de 11 ani de sub nasul familiei și a batjocorit-o. Părinții erau prea beți ca să înțeleagă ce se petrece!
O fată de 11 ani a dispărut vineri de acasă, din localitatea Sălătrucu, din județul Argeș. (...)
[Toate articolele din: Libertatea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY