ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 august 2019

 
 

HotNews [16/08/2019]

 
Financial Times: După noile alegeri, un guvern condus de Salvini ar putea fi mai coerent, dar și mai rău
     
Financial Times: După noile alegeri, un guvern condus de Salvini ar putea fi mai coerent, dar și mai rău

Guvernul de coaliție format de Liga (dreapta radicală) și Mișcarea de Cinci Stele (M5S - anti-establishment), care a condus Italia haotic în ultimele 14 luni este mort. Pentru mulți italieni - și pentru cei care privesc din restul Europei - siderați de această administrație nemaivăzut de disfuncțională, distrusă de luptele interne și lipsită de orice urmă de plan pentru soluționarea problemelor inveterate ale țării, decesul lui va veni ca o ușurare. Dar ce va urma ar putea fi chiar și mai rău, potrivit Financial Times, citat de Rador.

[cititi articolul complet în HotNews]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY