ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2019

 
 

News Buzău [14/07/2019]

 
FOTO/VIDEO - Femeia considerată sfântă: A adoptat 45 de copii în ultimii 47 de ani
     
FOTO/VIDEO - Femeia considerată sfântă: A adoptat 45 de copii în ultimii 47 de ani

Kong Zhenlan, o femeie de 71 de ani din provincia Shanxi a Chinei, și-a dedicat ultimele patru decenii ale vieții adoptării și creșterii de copii orfani, asigurându-se că sunt hrăniți și că au acces la educație. Deși abia își permitea să se întrețină dintr-un venit modest, Kong Zenlan nu putea îndura să treacă pe lângă orfelinatul din Jinxian în fiecare zi și să vadă atâția copii zbătându-se în sărăcie lucie. Într- zi, s-a oprit și a luat în brațe un orfan.

[cititi articolul complet în News Buzău]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY