ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 iunie 2019

 
 

GiurgiuPeSurse [20/05/2019]

 
La mulţi ani, domnule primar Constantin Stoica
     
La mulţi ani, domnule primar Constantin Stoica

Unul dintre cei mai activi și apreciați primari din județul Giurgiu, Constantin Stoica (Vapor), primarul comunei Colibaşi, își aniversează astăzi ziua onomastică. Cu această ocazie, redacția www giurgiupesurse.ro ,îi urează inimosului și energicului primar: multă sănătate, fericire, noroc și cât mai multe momente de satisfacție și împlinire personală și profesională! La Mulți Ani!

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY