ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2019

 
 

Impact în Gorj [17/05/2019]

 
Rudi Bugă: PRU reprezintă naționalismul românesc pur!
     
Rudi Bugă: PRU reprezintă naționalismul românesc pur!

Rep: Domnule președinte care este starea de spirit la PRU în aceasta campanie? R.B.: După ce ne-au respins noua alianță PRM-PRU, nelăsându-ne să candidăm ca alianță în aceste alegeri, lucrurile s-au complicat puțin, dar PRU participă cu liste proprii în care sunt și colegi din PRM și va reprezenta în fața românilor la alegerile europarlamentare și Partidul România Mare pentru că acestui partid i s-a luat practic dreptul de a avea candidați. Așadar PRU va reprezenta la aceste alegeri fiecare simpatizant PRM din Romania.Per total, suntem optimiști. Rep: Cum vedeți linia pe care s-au încadrat ca mesaj principalele forțe politice din Romania? R.B.: Odată cu lansarea în spațiul public a sloganurilor electorale pentru alegerile europarlamentare este clar, cele două partide aflate la guvernare PSD și ALDE îmbratișează mesaje patriotice și nici PNL nu stă departe de mesajele naționaliste. Cu toate acestea PRU reprezintă naționalismul românesc pur ! Articolul Rudi Bugă: PRU reprezintă naționalismul românesc pur! apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY