ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2019

 
 

CSM Bucureşti, examenul sezonului la masculin. Ionuţ Ramba: „Cupa Challenge trebuie să rămână la noi, nu e doar pentru (...)

ProSport [17/05/2019]

 
CSM Bucureşti, examenul sezonului la masculin. Ionuţ Ramba: „Cupa Challenge trebuie să rămână la noi, nu e doar pentru CSM, e pentru România”
     
CSM Bucureşti, examenul sezonului la masculin. Ionuţ Ramba: „Cupa Challenge trebuie să rămână la noi, nu e doar pentru CSM, e pentru România”

CSM Bucureşti joacă sâmbătă, de la ora 14:30, returul cu Madeira Andebol Sad (Portugalia), în finala Cupei Challenge. În cazul în care „tigrii” se vor impune, trofeul ar fi primul pentru club la nivel internaţional, la masculin. România are deja 6 trofee la activ (Steaua 2006, UCM...

[cititi articolul complet în ProSport]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY