ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 iunie 2019

 
 

Polonezii vor să construiască pârtii în zona montană a judeţului Dâmboviţa. „Este prioritară conectarea zonei la utilităţi, (...)

Adevarul [16/05/2019]

 
Polonezii vor să construiască pârtii în zona montană a judeţului Dâmboviţa. „Este prioritară conectarea zonei la utilităţi, apă potabilă şi energie electrică”
     
Polonezii vor să construiască pârtii în zona montană a judeţului Dâmboviţa. „Este prioritară conectarea zonei la utilităţi, apă potabilă şi energie electrică”

Specialişti în dezvoltarea domeniului schiabil din Polonia au discutat cu autorităţile din Dâmboviţa despre posibilitatea investirii în construcţia de pârtii în Munţii Bucegi, în staţiunea Padina - Peştera, recent declarată staţiune de interes naţional.

[cititi articolul complet în Adevarul]
        Trimite Email
 
 
Constructorii care ridică blocuri noi, noi sarcini din partea Primăriei. Ei trebuie să asigure mai multe locuri de (...)
Constructorii care ridică blocuri noi, noi sarcini din partea Primăriei. Ei trebuie să asigure mai multe locuri de parcare decât apartamente construiesc
Primăria Focşani a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre care vizează normarea numărului (...)
Primarul care a câştigat alegerile deşi era suspendat din funcţie, achitat definitiv în dosarul de corupţie. Timp de un (...)
Primarul care a câştigat alegerile deşi era suspendat din funcţie, achitat definitiv în dosarul de corupţie. Timp de un an, edilul nu a avut voie să se apropie de (...)
Vlad Oprea, primarul staţiunii Sinaia, a fost achitat, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în (...)
Death metal american la Rockstadt Extreme Fest 2019 - Six Feet Under, pentru prima dată în România
Death metal american la Rockstadt Extreme Fest 2019 - Six Feet Under, pentru prima dată în România
Six Feet Under (SUA) vin pentru prima dată în România la Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea (...)
[Toate articolele din: Adevarul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY