ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 mai 2019

 
 

VIDEO Bătaie între o infirmieră şi un portar de la Spitalul Judeţean din Timişoara

Adevarul [15/05/2019]

 
VIDEO Bătaie între o infirmieră şi un portar de la Spitalul Judeţean din Timişoara
     
VIDEO Bătaie între o infirmieră şi un portar de la Spitalul Judeţean din Timişoara

Momente jenante marţi seara în Spitalul Judeţean din Timişoara. O infirmieră s-a încăierat cu portarul unităţii spitaliceşti.

[cititi articolul complet în Adevarul]
        Trimite Email
 
 
Oraşul unde pensionarii şi elevii ar putea rămâne fără gratuităţi. Motivul, disputa juridică pentru subvenţiile la (...)
Oraşul unde pensionarii şi elevii ar putea rămâne fără gratuităţi. Motivul, disputa juridică pentru subvenţiile la transportul de călători
Instituţia Prefectului a contestat în instanţa de contencios administrativ a Tribunalului Alba (...)
De ce a pus Viktor Orban tunurile pe primarul unui mic orăşel din sudul ţării . Adversarul pro-european al premierului (...)
De ce a pus Viktor Orban tunurile pe primarul unui mic orăşel din sudul ţării . Adversarul pro-european al premierului maghiar este bine văzut şi de diplomaţia (...)
În plină campanie pentru alegerile europearlamentare, Fidesz, partidul populist al premierului (...)
Şofer din Bucureşti condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru un accident mortal provocat în (...)
Şofer din Bucureşti condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru un accident mortal provocat în 2015 pe DN1
Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă într-un dosar penal rezultat în urma unui (...)
[Toate articolele din: Adevarul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY