ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2019

 
 

Impact în Gorj [17/04/2019]

 
Grădinița numărul opt din Târgu Jiu intră în reabilitare
     
Grădinița numărul opt din Târgu Jiu intră în reabilitare

Un nou proiect a fost semnat de către Primăria Municipiului Târgu Jiu, iar valoarea acestuia se ridică la aproximativ 45 de miliarde lei. Este vorba despre contractul de finanțare prin care se urmărește extinderea și reabilitarea Grădiniței numărul opt din Târgu Jiu. „Am semnat, în urmă cu câteva momente, contractul de finanțare pentru Grădinița numărul 8, din municipiu. Este vorba despre extinderea și reabilitarea unității, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 4. Valoarea totală a proiectului este de 4.509.137,11 lei, contribuția Primăriei Târgu Jiu fiind de 195.062,49 lei”, a declarat Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu. Articolul Grădinița numărul opt din Târgu Jiu intră în reabilitare apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
        Trimite Email
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY