ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 aprilie 2019

 
 

Motivul absolut ULUITOR pentru care un avion s-a întors la sol: 'Domnul fie cu noi. O pasageră și-a uitat copilul în (...)

B1 Tv [12/03/2019]

 
Motivul absolut ULUITOR pentru care un avion s-a întors la sol: 'Domnul fie cu noi. O pasageră și-a uitat copilul în sala de așteptare, sărmanul' (VIDEO)
     
Motivul absolut ULUITOR pentru care un avion s-a întors la sol: 'Domnul fie cu noi. O pasageră și-a uitat copilul în sala de așteptare, sărmanul' (VIDEO)

Premieră mondială pentru controlorii de trafic aerian. Un avion care decolase din Arabia Saudită spre Malaysia s-a întors la sol în urma unei rugăminți bizare a unei femei aflate la bord. Femeia își uitase co...

[cititi articolul complet în B1 Tv]
        Trimite Email
 
 
Tudorel Toader, decizie importantă înainte de plecarea de la Ministerul Justiției. Se reia procedura de selectare a (...)
Tudorel Toader, decizie importantă înainte de plecarea de la Ministerul Justiției. Se reia procedura de selectare a candidaților pentru funcția de procuror (...)
Ministerul Justiției anunță reluarea procedurii de selecție a candidaților desemnați în numele (...)
Explozie PUTERNICĂ într-un imobil din orașul Balș. Nouă apartamente, afectate (VIDEO)
Explozie PUTERNICĂ într-un imobil din orașul Balș. Nouă apartamente, afectate (VIDEO)
O explozie puternică s-a produs, miercuri, la Balș, județul Olt. Explozia s-a produs într-o (...)
Episcopul Hușilor: ”Societatea este dominată de un totalitarism al progresiștilor, care aruncă la coșul de gunoi al (...)
Episcopul Hușilor: ”Societatea este dominată de un totalitarism al progresiștilor, care aruncă la coșul de gunoi al istoriei valorile supreme tradiționale: credința și (...)
Episcopul Huşilor, Ignatie, le-a transmis credincioşilor ortodocşi, în scrisoarea pastorală de (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY