ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 februarie 2019

 
 

Maria Apostol, fosta iubită a lui Adrian Sârbu din perioada Pro TV, are lipici la penali: Cum încearcă actualul soţ să (...)

B1 Tv [14/02/2019]

 
Maria Apostol, fosta iubită a lui Adrian Sârbu din perioada Pro TV, are lipici la penali: Cum încearcă actualul soţ să scape de un tun de 85 de milioane de euro
     
Maria Apostol, fosta iubită a lui Adrian Sârbu din perioada Pro TV, are lipici la penali: Cum încearcă actualul soţ să scape de un tun de 85 de milioane de euro

Maria Apostol, fosta "mâna dreaptă" a lui Adrian Sârbu în cadrul ProTV, dar și iubita acestuia pentru o perioadă, continuă să aibă lipici la "penali". După ce stat lângă şeful de la ProTV în perioadă în...

[cititi articolul complet în B1 Tv]
        Trimite Email
 
 
Un violator în serie a fost prins în flagrant în București... la câteva ore după ce fusese reclamat de altă (...)
Un violator în serie a fost prins în flagrant în București... la câteva ore după ce fusese reclamat de altă femeie
Un individ periculos, care fusese eliberat condiționat din penitenciar în noiembrie 2018, după ce (...)
Marius Pașcan (PMP), mesaj pentru politicienii care ''au luat lumină'' de la Congresul UDMR: Să vă fie rușine că puneți (...)
Marius Pașcan (PMP), mesaj pentru politicienii care ''au luat lumină'' de la Congresul UDMR: Să vă fie rușine că puneți interesele voastre mărunte înaintea intereselor (...)
Reacție extrem de dură din partea PMP, după ce reprezentanți ai celorlalte partide parlamentare au (...)
Victor Ponta, mesaj special pentru Republica Moldova: Mergeți la vot, doar așa vă puteți decide destinul. Nu uitați că (...)
Victor Ponta, mesaj special pentru Republica Moldova: Mergeți la vot, doar așa vă puteți decide destinul. Nu uitați că prezentul și viitorul dumneavoastră sunt alături de (...)
Victor Ponta, liderul Pro România, i-a îndemnat pe cetățenii din Republica Moldova să meargă la vot (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY