ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 ianuarie 2019

 
 

Argument [13/01/2019]

 
Cruzime fără margini la Reşiţa şi Moldova Nouă. Animale chinuite de oameni fără suflet! (UPDATE)
     
Cruzime fără margini la Reşiţa şi Moldova Nouă. Animale chinuite de oameni fără suflet! (UPDATE)

Imagini înfiorătoare cu animale chinuite au ajuns astăzi în mediul virtual, îngrozind iubitorii de animale. În urmă cu două ore, primarul Adrian Torma din Moldova Nouă a postat pe pagina personală o filmare un un câine legat de un sac plin şi care afectiv nu putea să se mişte. Disperat şi îngheţat de frig, animalul a atras atenţia edilului care s-a arătat indignat de gestul concetăţenilor săi şi nu şi-a putut explica cum cineva ar putea fi atât de crud.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY