ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Argument [14/01/2019]

 
Turiştii par să nu înţeleagă semnele de circulaţie de pe Transalpina Bănăţeană (UPDATE)
     
Turiştii par să nu înţeleagă semnele de circulaţie de pe Transalpina Bănăţeană (UPDATE)

Ieri-seară, trei timişoreni au avut parte de aventura vieţii lor. După ce s-au distrat de minune în staţiunea Semenic, cei trei s-au gândit că e timpul să plece acasă şi au ales cea mai scurtă variantă. Din nefericire, ruta pe care aceştia au ales-o pentru drumul de întoarcere a fost pe Transalpina Bănăţeană, care din păcate este închisă până la sfârşitul lunii martie. În aproximativ doi kilometri aventura celor trei s-a încheiat în nămeţi, fiind nevoiţi să ceară ajutor.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY